To sprogstuderende hyrer deres klassekammerater

Translatioo er et nyetableret oversættelsesbureau. Virksomheden blev etableret af to studerende fra Københavns Universitet, som studerer henholdsvis fransk og portugisisk, samt et hold af kapable mennesker med evner inden for programmering, markedsføring og retslære.

Vores koncept er oversættelse når det passer dig. På samme måde som i en webshop, kan du udvælge tjenester og betale med det samme – ingen grund til at vente flere timer eller dage på et tilbud. Satserne er faste, og din pris bliver beregnet med det samme, når du uploader teksten, som du ønsker oversat.

Oversætterne er en blanding mellem erfarne oversættere, sproglige studerende og undervisere. I samarbejde med det sproglige fakultet EnGeRom på Københavns universitet, har vi udfærdiget en krævende test, der omhandler både oversættelsesteknik og sproglig korrekthed, som alle aspirerende oversættere skal bestå for at komme i betragtning til et job.

I den nærmere fremtid søger vi mod udlandet og deres universiteter: en vigtig del af vores koncept er, at det er skabt af studerende, for studerende. På denne måde kan vi hjælpe sprogstuderende i andre lande med studiejob og relevant arbjedserfaring. Snart vil vores tjenester også dække tolkning, korrekturlæsning og E-Learning.

Vi udlodder desuden stipendier til oversætterne, som kan søges i forbindelse med blandt andet udvekslingsophold.

Der sker store fremskridt for os lige nu, og fremtiden ser meget lovende ud.
Hold dig opdateret på vores side.

Translatioo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *