Vores platform er ligetil – smid en opgave ind i vores system, og så bliver den varetaget af den bedst kvalificerede oversætter

Step 1: Upload dokument

Du kan bestille en oversættelse ved at trykke på linket i menuen. Du har også mulighed for at oprette en bruger og få adgang til kontrolpanelet. Herfra kan du udføre forskellige opgaver såsom at bestille oversættelser og at gennemse tidligere bestillinger.

For at bestille en oversættelse skal du samle teksten i en eller flere tekstfiler (fx PDF og .txt) og uploade den (Hvis du en stor opgave – eksempelvis har en hel hjemmeside – du skal have oversat, kan du kontakte os på info@translatioo.com i stedet for). Vores system tæller ordene i dit dokument, og beregner prisen for din tekst, baseret på vores faste rater.

Inden du sender opgaven til oversættelse, kan du gennemgå din ordre og derefter fortsætte til betaling.

Når betalingen er registreret, vil den bedst egnede oversætter straks få besked derom og blive tildelt opgaven. Det vil være muligt at kommunikere med oversætteren undervejs i processen.

 

Step 2: Oversættelsen er i gang

Oversætteren arbejder på din tekst.


Step 3: Opgaven er færdig

Når oversættelsen er gennemført, uploader oversætteren det nye dokument på det bestilte sprog til kontrolpanelet – du får besked på mail, så snart det sker. Du kan downloade det straks og bruge det som du ønsker.

Her hos Translatioo tilbyder vi 10 dages tilfredshedsgaranti. Hvis du har nogen henvendelser, klager eller ændringer til teksten, er det muligt at kontakte oversætteren i op til 10 dage efter levering.