Sådan virker det
Sådan virker det

En hurtig guide til bestilling på vores platform.

Slider
Sådan virker det

1: Opret opgave

Opret hurtigt en opgave, som vores netværk af freelancere kan byde på.

Når du er på platformen, kan du vælge opgavetypen (oversættelse, korrektur, tekstforfatning osv.). Du kan også vedhæfte tekst og filer, som freelanceren skal bruge, skrive noter eller vælge kriterier, som freelancerne skal opfylde. Vi accepterer de fleste filtyper, men vi opfordrer til at bruge Word-format til tekst.

Er du klar, så gå til platformen nu.

Slider
Sådan virker det

2: Modtag bud

Når du har oprettet din opgave, får de relevante freelancere en notifikation.

Freelancerne kan nu se din opgave og byde på den. De gennemser først dine indtastede informationer, filer og deadline. Når de har vurderet, at de gerne vil tage din opgave, sender de deres bud via platformen. Du modtager en pris på hele opgaven.

Slider
Sådan virker det

3: Vælg din freelancer

Du kan se freelancernes CV, historik og rating samt forhandle om prisen.


Når du har modtaget et bud på din opgave, kan du tilgå hver enkelt freelancers profil. Her kan du gennemse deres CV, tidligere opgaver, rating og feedback. På denne måde kan du være sikker på, at du vælger den helt rigtige til opgaven.
Hvis du synes, at den tilbudte pris er for høj, kan du give et modbud. Hvis freelanceren accepterer dit prisforslag, har I en aftale og opgaven påbegyndes.

Slider
Sådan virker det

4: Opgaven er i gang!

Når du har accepteret et bud, går freelanceren i gang med opgaven.

Vi reserverer beløbet på dit betalingskort, men du betaler først freelanceren, når opgaven er afleveret. Når opgaven er færdig, bliver den tilgængelig på platformen. Du kan nu gennemse og acceptere den. Husk, at du altid har 10 dages tilfredshedsgaranti til at anmode om ændringer.

Slider
Lyder det godt?
Lyder det godt?
Slider