Modersmåloversættere
Oversættelsesbureau i Danmark
Oversættelser til lavpris
10 dages tilfredshedgaranti

Oversættelse af webshopVi står til rådighed til at oversætte din webshop til eksempelvis tysk, engelsk eller spansk og tilpasse den til et markedsførende sprog, som vækker læserens opmærksomhed. Oversættelsen skal forstås mest som en versionering, da den er tilpasset den pågældende kultur og målgruppens interesser. Du får ikke bare en direkte oversættelse af hjemmesideteksterne, men en salgstekst tilpasset den pågældendes kulturs vante udtryk og forbrugsvaner. Hos Translatioo får du en oversætter der taler til forbrugeren i øjenhøjde, og har akademisk erfaring i oversættelse, men også praktisk erfaring i markedsføring. Denne kombination skaber stærke tekster med en unik indsigt i sprog og kultur. Vores oversættere kan både versionere kategori-og produktbeskrivelser, “om os” sider med mere. Hele vejen igennem er der taget højde for mediet der skrives til og den pågældende målgruppe.

Oversættelse til fast lavpris

Det behøves ikke at være dyrt at tilpasse din webshop til det internationale marked. Hos Translatioo betyder vi billig oversættelse, som aldrig går ned på kvaliteten. Vi sætter vores lid til at skabe gode tekster på flere sprog, og ønsker at din indtræden på det globale marked skal være så gnidningsfri som mulig. Vores oversættere har bred erfaring indenfor versionering af mange forskellige slags webshops, og har en solid uddannelse i oversættelse bag sig. Sammen laver vi en forventningsafstemning om hvilken tone du ønsker at sætte på siden: om det for eksempel skal være den sælgende, den indsigtsrige eller den humoristiske vinkel.
Haster det med at få webshoppen oversat? Bare rolig! Vi står altid klar til at hjælpe dig og med vores stærke hold af oversættere, kan vi typisk gå igang med det samme. Du er i direkte kontakt med oversætteren, og kan komme med rettelser og inputs undervejs, så du sikrer dig at det hele bliver præcis som du går og drømmer om.