Et platformskøkonomi for sprogkyndige

Translatioo er ikke et oversættelsesbureau. Bureauer bestemmer priser, sender tilbud og fungerer som mellemled. Hos os får du direkte adgang til oversætterne, korrekturlæserne og tekstforfatterne. Det er de nøjagtig samme personer, som et bureau bruger til at klare sine opgaver. Vi har bare strømlinet processen og fjernet mellemleddet!

Slider
Freelancere fra fjerne egne
Skal du have oversat til russisk, korrekturlæst en arabisk rapport eller skrevet tekster på svensk? Hos Translatioo kan du finde freelancere fra hele verden! Vi udvider hele tiden vores netværk af oversættere, korrekturlæsere og tekstforfattere, så vi kan dække flest mulige sprog.
Fordelen ved at bruge freelancere er, at der ikke er nogen kontortider, for du behøver ikke kontakte os - vores freelancere er altid klar til at arbejde. Så snart en kunde opretter en opgave, bliver alle relevante freelancere notificeret. Nemt og hurtigt - det er da til at forstå.
Slider
Kompetent arbejdskraft

Det er ikke hvem som helst, der får lov at arbejde hos Translatioo. Alle vores freelancere er vurderet på baggrund af ansøgning, uddannelse, kompetencer og professionel erfaring.


Det er freelancerne selv, der står for at opbygge deres profil og CV. Dog hjælper vi også aspirerende oversættere, korrekturlæsere og tekstforfattere ind i branchen, såfremt motivationen er der! Vi er direkte aftager af kvalificerede sprogstuderende fra Københavns Universitet, så ud over professionelle, kan du også hyre en helt grøn, meget særdeles sprogkyndig til din opgave.

Slider
Holdet bag Translatioo
Image is not available
Jonas Milner
Partner og medstifter
+45 60 24 65 60
jtrm@translatioo.com
Image is not available
Mads Nørgaard
Partner og medstifter
+45 28 59 80 60
mna@translatioo.com
Image is not available
Sebastian Olesen
Partner og medstifter
+45 22 56 86 41
spo@translatioo.com
Slider